Wij willen het beste
bedrijf voor
de wereld zijn

Kwaliteit van leven

Wij willen dat iedereen op de wereld een goede kwaliteit van leven heeft en daar dragen wij graag ons steentje aan bij. Wij doen dit door vanuit de kracht van diversiteit indicatiespecifieke probiotica te ontwikkelen die effectief zijn bij een brede doelgroep.

Indicatie-specifieke probiotica

Probiotica toegepast op specifieke indicaties.

Natuurlijk Gezond

Onze gezondheid op natuurlijke wijze versterken.

Kracht van diversiteit

De essentie van onze formuleringen en van onszelf.

Van pionier tot probioticapartner

Ons familiebedrijf Winclove Probiotics onderzoekt, ontwikkelt en produceert sinds 1987 samen met (inter)nationale businesspartners probiotische formuleringen. Het is onze missie om mensen te helpen en bij te dragen aan het verbeteren van de kwaliteit van leven.

Onze mensen

Hoe herken je een medewerker van Winclove Probiotics? Betrokken, gedreven en optimistisch zijn de kernwaarden van ons bedrijf, maar ook de eigenschappen van onze medewerkers. We vormen samen een enthousiaste, hechte groep doeners en denkers die effectieve probiotische oplossingen ontwikkelen en produceren.

Wil je bij ons werken?

Onze partners

Samen voor hetzelfde doel gaan: mensen helpen met effectieve probiotica. Dát vormt de basis van de langdurige, duurzame strategische partnerships die we met onze businesspartners hebben.

Kennis overdragen

Als expert in het probioticaveld vinden wij het belangrijk dat kennis over onder andere de darm-hersen-as, de microbiota en de rol van bacteriën op de gezondheid gedeeld wordt. Daarom initiëren wij initiatieven die met deze onderwerpen te maken hebben en doen wij actief mee aan initiatieven waarbij we onze kennis kunnen overdragen.

Inzetten voor een betere wereld

Ondernemen bestaat voor ons uit veel meer dan goed werkgeverschap en winst maken. We geloven niet in resultaatgericht werken, maar we kiezen we voor mensgericht samenwerken. Bovendien is de ‘wereld’ een van onze stakeholders waar we in alles wat we doen rekening mee houden. We willen een gezonde impact hebben op onze planeet en waarde toevoegen. Continu zoeken we naar een balans tussen purpose en profit binnen de betekeniseconomie.

Wil jij je ook inzetten om de kwaliteit van leven voor zoveel mogelijk mensen te verbeteren vanuit de kracht van diversiteit?

Ook kwaliteit van leven verbeteren
samen met Winclove Probiotics?