Career opportunities

Working in an innovative company

Our employees start each day with a new opportunity to transform health care by improving the lives of people all around the world.

To maintain this revolutionary work atmosphere, we are always looking for talented people who can catalyse creativity, collaboration and innovation at our successful, research-driven company. Our career opportunities generally cover a number of disciplines.

Currently, we have the following job openings:

Technical Sales Specialist - 32 tot 40 uur

Blink jij uit in het samenbrengen en verder brengen van de (sales)organisatie met jouw technische, wetenschappelijke kennis en laat jij commerciële kansen nooit onbenut? En wil je aan de slag als Technical Sales Specialist bij Winclove Probiotics, waar je met een combinatie van specialistische kennis, visie en een oplossingsgerichte aanpak het verschil maakt? Kom dan bij ons werken en maak impact op de wereld van microbiologie en gezondheid.  

Lees meer >>

Grafisch vormgever - 32 tot 40 uur

Creëer jij met plezier creatieve en functionele grafische oplossingen voor uiteenlopende communicatievraagstukken? Sta je graag aan de basis van de beste uitingen voor Winclove Probiotics, maar haal je ook voldoening uit uitvoerende opdrachten? Kun je prima zelfstandig (en op afstand) werken in een soms hectische werkomgeving? 

Lees meer >>

Process Technologist - 32 tot 40 uur

Zie jij altijd kansen om productieprocessen te verbeteren? Heb jij de ervaring en creativiteit om tot de béste aanpassingen te komen, te ‘troubleshooten’ en bij te dragen aan de implementatie en ontwikkeling van nieuwe processen en producten voor Winclove Probiotics? Kom dan bij ons werken en maak impact op de wereld van microbiologie en gezondheid.

Lees meer >>

Stagiair evenementen en communicatie

Ben jij op zoek naar een leerzame en actieve stage en volg je een mbo- of hbo-opleiding op het gebied van managementondersteuning, evenementen en/of communicatie? En wil je echt iets leren, jouw kennis met ons delen en bijdragen aan onze in- en externe evenementen? Kom dan bij ons stagelopen en bouw mee aan het beste bedrijf voor de wereld!

Lees meer >>

Medewerker Quality Control Laboratorium – 40 uur

Ben jij een expert in microbiologische analysetechnieken en ben je iemand die graag over de muren van het kwaliteitslab heen kijkt? En wil je aan de slag in ons kwaliteitslab waar jij met betrouwbare analyses en coördinatievaardigheden het verschil maakt? Kom dan bij ons werken als Quality Control Laboratorium-medewerker en bouw mee aan het beste bedrijf voor de wereld.

Lees meer >>

Product Manager – 32 tot 40 uur

Zorg jij met jouw scherpe analyses voor een optimaal en future proof productportfolio? Geef je graag invulling aan een geheel nieuwe functie binnen Winclove Probiotics? Wil jij bijdragen aan nog meer kennis over de effecten van probiotica op de mens? Dan ben jij de collega die we zoeken!

Lees meer >>

Stageplaats QA/QC afdeling voor 2e of 3e jaar student 

Zit jij in het 2e of 3e jaar van je studie en ben je geïnteresseerd in de Foodindustrie? Winclove Probiotics heeft per direct een uitdagende opdracht op onze QA/QC- en Inkoopafdeling in Amsterdam-Noord. Je opdracht is het optimaliseren van ons inkoopproces.

Lees meer >>

Clinical Research Expert – 32 tot 40 uur 

Ben jij gefascineerd door de rol van de microbiota en probiotica in humane gezondheid, en vind je het belangrijk om bij te dragen aan verdere kennis, inzichten en ervaring over de effecten van probiotica op de mens en zijn kwaliteit van leven? Wil je graag je inhoudelijke kennis met organisatorische kwaliteiten combineren, om te komen tot wetenschappelijk goed onderbouwde producten? Dan is dit de functie die je zoekt! 

Lees meer >>

Senior Sales & Account Manager (worldwide B2B) (32-40 hours)

We are hiring an experienced and entrepreneurial senior Sales & Account Manager who is familiar with an international B2B environment. Are you passionate about taking optimal care of customers? Do you know what they need better than anyone? Do you have great affinity with products that help improve quality of life, such as probiotics, apart from having knowledge and experience in life sciences? And are you looking for a job within an ambitious, family-owned business with great colleagues? Then this job is for you.

Read more >>